Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na tel. 030 654 608 ali info@hitrakava.si.

Splošni pogoji

V Hitra kava d.o.o. bomo sprejeta naročila obravnavali kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče ali spremeni naročilo, če je to še v obdelavi in ni bilo odposlano. V primeru, da ugotovimo, da naročila pod navedenimi pogoji ne more izvesti, lahko naročilo zavrnemo.

Dostava in plačilo
Blago lahko kupec prevzame in plača v prostorih podjetja Hitra kava d.o.o., Pristaniška ul. 3, 6000 Koper ali mu ga pošljemo po pošti. Blago bo odposlano v roku največ dveh delovnih dni. Pridržujemo si pravico, da blago izjemoma prispe do kupca v največ sedmih dneh.

Kupec plača blago po povzetju v gotovini. Dostavo in stroške plačila prevzame kupec.

Cene
Objavljene cene v elektronski trgovini veljajo na dan naročila!
V primeru napak si pridržujemo pravico do sprememb.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bomo kupca o tem obvestili. Po svojih najboljših močeh bomo skušali v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Cene so končne v EUR in vsebujejo DDV.

Reklamacije in vračilo
Ob prevzemu blaga je kupec dolžan preveriti količino in kakovost blaga. V kolikor kupec ugotovi, da blago ni dostavljeno pod dogovorjenimi pogoji ali da ima napako, ima pravico, da blago vrne. Kupnino vam bomo vrnili najkasneje v roku 15 (petnajstih) dni  po pošti ali na vaš račun.
Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani ter v nepoškodovani originalni embalaži. Obvezno mora biti priložen originalen račun.

V primeru reklamacije smo dosegljivi na:

Hitra kava d.o.o.
Kidričeva ulica 26
6000 Koper – Capodistria

Telefon: 030 654 608
E-mail: info@hitrakava.si

Varstvo osebnih podatkov
Zavezujemo se k upoštevanju vseh pravic kupcev, ki so opredeljene v Zakonu o varstvu potrošnikov. Kupec dovoljuje, da Hitra kava d.o.o. vzpostavi in vzdržuje njegove osebne podatke z izključnim namenom pošiljanja blaga, računov in informativnega gradiva. Kupec lahko takšno uporabo zavrne po elektronski pošti.

Hitra kava d.o.o. s podatki o kupcu ravna v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in jih v nobenem primeru ne posreduje tretji osebi.

Na strani uporabljamo piškotke

Poleg piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za analitiko obiska. Podatke o obisku delimo s tretjo osebo v skladu z EU uredbo o varovanju osebnih podatkov - GDPR. Več na Varstvo osebnih podatkov.